Viral

[VIDEO] Berdekah Layan Mainan Cashier Girlfriend,Tak Sangka Pula Harganya Mahal

[VIDEO] Berdekah Layan Mainan Cashier Girlfriend,Tak Sangka Pula Harganya Mahal

Sharing is caring!

Siapa saja yang tak gemar dengan permainan? Daripada kanak-kanak hinggalah golongan dewasa orang dewasa pasti menyukainya bagi menghilangkan stress. Baru-baru ini, tular sebuah video mengenai sepasang couple yang berhibur dengan sebuat set permainan unik yang telah ditonton lebih 8 juta kali di aplikasi TikTok.

BACA: [VIDEO] Parodi Ayat-Ayat Cinta Sweet Habis, Muka ‘Si Bulus’ Jantan Curi Tumpuan

Habiskan 200 pound sterling beli set mainan juruwang

Dalam rakaman tersebut, gadis bernama Liana ini kantoi sedang rancak main dengan sebuah set permainan cashier. Namun apa yang sangat mengejutkan teman lelakinya adalah dia telah membelanjakan wang sebanyak 200 pound sterling (RM1000+) semata-mata untuk berseronok seperti budak semula.

[VIDEO] Berdekah Layan Mainan Cashier Girlfriend,Tak Sangka Pula Harganya Mahal

[VIDEO] Berdekah Layan Mainan Cashier Girlfriend,Tak Sangka Pula Harganya Mahal

Nasib baik dapat partner jenis melayan, dah macam kat kedai betul

Meskipun berdekah dengan penemuan tersebut, mujurlah pemuda itu tetap saja melayannya. Malah Connor turut main bersama seolah-olah jadi pelanggan di ‘kedai’ tersebut. Selain berfungsi ‘sebijik’ macam mesin juruwang betul, dia juga gagal menahan ketawa apabila teman wanitanya berseloroh mengatakan bahawa kad kredit yang digunakan tak cukup nilai untuk membayar kismisnya. Tambah melucukan lagi adalah Liana turut menggunakan megafon kononnya buat announcement seperti di pasar raya sebenar.


@lianaandconnor

She paid so much for this 😂

♬ original sound – lianaandconnor

Comel la couple ni… mana agaknya nak beli set macam tu?

Video itu turut menjadi perhatian di Twitter dan mendapat pelbagai reaksi daripada netizen Malaysia. Selain memuji kecomelan Connor yang begitu rajin melayan teman wanitanya, ada juga yang meluahkan hasrat untuk memiliki alat permainan sama sepertinya.

[VIDEO] Berdekah Layan Mainan Cashier Girlfriend,Tak Sangka Pula Harganya Mahal

[VIDEO] Berdekah Layan Mainan Cashier Girlfriend,Tak Sangka Pula Harganya Mahal

[VIDEO] Berdekah Layan Mainan Cashier Girlfriend,Tak Sangka Pula Harganya Mahal


[VIDEO] Berdekah Layan Mainan Cashier Girlfriend,Tak Sangka Pula Harganya Mahal

[VIDEO] Berdekah Layan Mainan Cashier Girlfriend,Tak Sangka Pula Harganya Mahal

Sumber: TikTok lianaandconnor, Twitter harith


Nak cerita lagi? Sertai Telegram Erin Sakura di https://t.me/erinsakura

[VIDEO] Berdekah Layan Mainan Cashier Girlfriend,Tak Sangka Pula Harganya Mahal

Sharing is caring!

Youtube

Facebook

Telegram