Cinta & Perhubungan Hiburan

“Perempuan Ni Queen Control”- Netizen Speku Perangai Pelik Ex Tunang Syafie

“Perempuan Ni Queen Control”- Netizen Speku Perangai Pelik Ex Tunang Syafie

Nama Syafie Naswip hangat diperkatakan kebelakangan ini sejak tularnya berita mengatakan dia mengasari bekas tunangnya, Aishah Azman gara-gara ditegur kerana berhubungan songsang. Sejak itu, netizen yang mendengar penjelasan dari sebelah pihak telah melontarkan kecaman terhadap pelakon muda ini. Baru-baru ini, sebuah akaun Twitter bernama Nasir Pasir telah mendedahkan sisi lain cerita sebalik kejadian yang tular itu. 

BACA: [FOTO] 3 Tahun Menyulam Cinta, Mukhsin Akhirnya Bakal Jadi Suami Orang!

“Perempuan Ni Queen Control”- Netizen Speku Perangai Pelik Ex Tunang Syafie

Untuk korang yang spill the tea pasal Syafie..

Nasir telah berkongsikan potongan tajuk artikel berkaitan pelakon itu dan mengumpul beberapa komen dan pandangan netizen dari pihak Syafie pula. 

“Perempuan Ni Queen Control”- Netizen Speku Perangai Pelik Ex Tunang Syafie

“Perempuan Ni Queen Control”- Netizen Speku Perangai Pelik Ex Tunang Syafie

Belum kahwin dah banyak kawal Ayie

Melalui komen, terdapat individu yang mendedahkan bahawa Aishah Azman bersikap ‘queen control’ dalam perhubungan mereka dan hanya mengada-adakan cerita kononnya Syafie seorang yang bernafsu songsang, sedangkan lelaki itu sebenarnya baik dengan ramai orang. 

“Perempuan Ni Queen Control”- Netizen Speku Perangai Pelik Ex Tunang Syafie

“Perempuan Ni Queen Control”- Netizen Speku Perangai Pelik Ex Tunang Syafie

“Perempuan Ni Queen Control”- Netizen Speku Perangai Pelik Ex Tunang Syafie

Tak rasa Ayie cekik.. tak ada bukti pun kesan cekik

Selain itu, netizen turut tidak percaya bahawa Syafie telah bertindak kasar padanya sedangkan tiada bukti yang menyokong tuduhan itu apabila Aishah menyatakan gambar bukti yang diambilnya sudah dipadamkan oleh Syafie Naswip. Netizen menyifatkan ianya sebagai tidak masuk akal kerana Aishah masih mahu lagi berjumpa lelaki itu selepas apa yang berlaku. 

“Perempuan Ni Queen Control”- Netizen Speku Perangai Pelik Ex Tunang Syafie

Masa dia buat report pun, tak ada kesam Iebam

“Perempuan Ni Queen Control”- Netizen Speku Perangai Pelik Ex Tunang Syafie

“Perempuan Ni Queen Control”- Netizen Speku Perangai Pelik Ex Tunang Syafie

Biar orang buat dia.. jangan Ayie buat orang

Netizen akui silap Syafie kerana menampar Aishah tapi ramai percaya bahawa jika wanita tidak memprovok lelaki dengan ayat yang tidak sepatutnya keluar dari mulut mereka, lelaki takkan sewenang-wenangnya marah dan naik tangan. 

“Perempuan Ni Queen Control”- Netizen Speku Perangai Pelik Ex Tunang Syafie

Kalau isteri tak mulut puaka tak mungkin suami tampar

“Perempuan Ni Queen Control”- Netizen Speku Perangai Pelik Ex Tunang Syafie

“Perempuan Ni Queen Control”- Netizen Speku Perangai Pelik Ex Tunang Syafie

Memang zaman orang spill the tea nak jatuhkan orang lain

“Perempuan Ni Queen Control”- Netizen Speku Perangai Pelik Ex Tunang Syafie

Sumber: Twitter NasirPasir

Tidak mahu terlepas cerita viral & trending? Jom sertai Telegram Erin Sakura di https://t.me/erinsakura

“Perempuan Ni Queen Control”- Netizen Speku Perangai Pelik Ex Tunang Syafie

Youtube

Facebook

Telegram