Utama Cinta & Perhubungan "Perempuan Ni Queen Control"- Netizen Speku Perangai Pelik Ex Tunang Syafie

“Perempuan Ni Queen Control”- Netizen Speku Perangai Pelik Ex Tunang Syafie

Nama Syafie Naswip hangat diperkatakan kebelakangan ini sejak tularnya berita mengatakan dia mengasari bekas tunangnya, Aishah Azman gara-gara ditegur kerana berhubungan songsang. Sejak itu, netizen yang mendengar penjelasan dari sebelah pihak telah melontarkan kecaman terhadap pelakon muda ini. Baru-baru ini, sebuah akaun Twitter bernama Nasir Pasir telah mendedahkan sisi lain cerita sebalik kejadian yang tular itu. 

BACA: [FOTO] 3 Tahun Menyulam Cinta, Mukhsin Akhirnya Bakal Jadi Suami Orang!

Untuk korang yang spill the tea pasal Syafie..

Nasir telah berkongsikan potongan tajuk artikel berkaitan pelakon itu dan mengumpul beberapa komen dan pandangan netizen dari pihak Syafie pula. 

Belum kahwin dah banyak kawal Ayie

Melalui komen, terdapat individu yang mendedahkan bahawa Aishah Azman bersikap ‘queen control’ dalam perhubungan mereka dan hanya mengada-adakan cerita kononnya Syafie seorang yang bernafsu songsang, sedangkan lelaki itu sebenarnya baik dengan ramai orang. 




Tak rasa Ayie cekik.. tak ada bukti pun kesan cekik

Selain itu, netizen turut tidak percaya bahawa Syafie telah bertindak kasar padanya sedangkan tiada bukti yang menyokong tuduhan itu apabila Aishah menyatakan gambar bukti yang diambilnya sudah dipadamkan oleh Syafie Naswip. Netizen menyifatkan ianya sebagai tidak masuk akal kerana Aishah masih mahu lagi berjumpa lelaki itu selepas apa yang berlaku. 

Masa dia buat report pun, tak ada kesam Iebam

Biar orang buat dia.. jangan Ayie buat orang

Netizen akui silap Syafie kerana menampar Aishah tapi ramai percaya bahawa jika wanita tidak memprovok lelaki dengan ayat yang tidak sepatutnya keluar dari mulut mereka, lelaki takkan sewenang-wenangnya marah dan naik tangan. 

Kalau isteri tak mulut puaka tak mungkin suami tampar

Memang zaman orang spill the tea nak jatuhkan orang lain

Sumber: Twitter NasirPasir

Jawatan kosong di Kisah Dunia. Maklumat lanjut klik DI SINI