Utama Artis "Macam Undertaker!" - Tak Nampak Mata Hitam, Ramai Teruja Watak Baru Azhan...

“Macam Undertaker!” – Tak Nampak Mata Hitam, Ramai Teruja Watak Baru Azhan Rani

Selepas pembabitan yang sungguh cemerlang dalam drama bersiri Nur 2 tempoh hari, nama pelakon Azhan Rani seperti sudah menjadi fenomena menerusi watak Ustaz Hamadi yang sangat tidak berhati perut. Selepas seminggu tamat drama itu, Azhan Rani dilihat sudah kembali aktif dalam membawa watak yang mencabar lagi dalam sebuah penggambaran drama baru terbitan TV3.

BACA: Babak Intim Tak Lepas Proses Tapisan, Pelakon Kecewa Dengan Pengarah Drama

Menerusi beberapa posting di Instagram miliknya baru-baru ini, dia dilihat memegang watak sebagai seorang lelaki but4 yang mempunyai harta, tak ubah seperti seorang ‘taiko’. Ternyata elemen yang paling mencuri tumpuan dalam watak berkenaan adalah mata putih yang diketengahkan untuk menghidupkan lagi watak tersebut.
Selain dirinya, seorang lagi pelakon hebat iaitu Taufiq Hanafi yang terkenal dengan watak Ustat Paskal turut terlibat sama dalam penggambaran drama ini.Ternyata kesemua pendedahan itu membuatkan ramai peminat teruja untuk melihat buah tangan baru daripada pemenang Antagonis Pilihan Anugerah DFKL 2019 ini.

Sian…terus hilang mata hitam
Ingat Undertaker tadi
Seram la mata…mesti letop cerita ni!

Hamadi lepas 7 kelahiran…hebatnya kamu yakinnya kamu!
Tidak cukup dengan itu, aktor ini turut mendedikasikan sebuah video ucapan hari jadi kepada pengarah drama Nur, Shahrulezad Mohameddin yang menyambut hari lahir ke-47 pada hari ini.

Sumber: IG azhan_rani
Artikel Popular