Viral

Excited Nak Suprise Ayah, Gadis Putih Mata Tengok Kek Dipegang ‘Terjun’ Pula

Excited Nak Suprise Ayah, Gadis Putih Mata Tengok Kek Dipegang ‘Terjun’ Pula
Rasaflix

Sharing is caring!

Setiap orang pastikan sukakan kejutan terutama pada hari lahir masing-masing. Namun, tak semua kejutan berakhir dengan happy ending apabila sesuatu di luar jangkaan boleh berlaku saat semua sedang teruja.

BACA :[VIDEO] Sempat Prank Kakak, Ruhainies Hadiahkan Kek Lipas Sempena Hari Jadi

Terlalu teruja nak suprise ayah…sekali tak sangka kek akan jatuh

Menerusi video tular di aplikasi TikTok, gadis bernama Najiha ini sedang menunggu ketibaan ayahnya masuk ke ruang tamu. Namun sewaktu bersedia untuk menyanyikan lagu hari jadi, tak semena-mena kek yang dipegang tergelincir pula. Selain dia menjerit tatkala kek itu terjatuh ke atas lantai, kesemua ahli keluarganya yang berada dalam video itu tercengang menyaksikan insiden tersebut.

@geehahaha

Ma paling savage🤣 #family #fyp #ohnono

♬ original sound – g_hahnawi – g_hahnawi

Akhirnya makan dalam besin…takpe yang penting abah dah happy

Susulan kejadian itu, mereka sekeluarga hanya mampu menjamah kek tersebut dari dalam sebuah besin sahaja. Bapa Najihah juga dilihat berjaya menarik beberapa helai wang kertas berwarna biru yang bercantum di dalam kek berkenaan. Najihah turut sempat menghulurkan beberapa jambak bunga sambil menyatakan ayahnya okay saja walaupun kejutan kek tak menjadi.


@geehahaha

Reply to @linalydia08 #fyp #ohnono

♬ original sound – g_hahnawi – g_hahnawi

@geehahaha

Reply to @sm_sofeamarissa enjoy je kay tgk video, tayah sedih2☺️

♬ original sound – g_hahnawi – g_hahnawi

Mesti yang pegang tu gelabah…smooth je kek tu jatuh

Selain terhibur melihat kejadian itu, rata-rata netizen bersimpati terhadap Najiha yang hanya mampu berputih mata saja jadi punca kek terjatuh. Mereka juga menasihati gadis itu supaya tidak cuai dan lebih berhati-hati selepas ini.


Excited Nak Suprise Ayah, Gadis Putih Mata Tengok Kek Dipegang ‘Terjun’ Pula

Excited Nak Suprise Ayah, Gadis Putih Mata Tengok Kek Dipegang ‘Terjun’ Pula

Excited Nak Suprise Ayah, Gadis Putih Mata Tengok Kek Dipegang ‘Terjun’ Pula

Sumber : Tiktok @geehahaha

Nak info lagi? Sertai Telegram Erin Sakura

Artikel ini disediakan oleh team Erin Sakura. Tak dibenarkan meniru isi kandungan atau mana-mana bahagian artikel termasuklah logo sewenang-wenangnya. Laporan copyright akan dikenakan.

Excited Nak Suprise Ayah, Gadis Putih Mata Tengok Kek Dipegang ‘Terjun’ Pula

Sharing is caring!

Youtube

Facebook

Telegram