Hiburan

‘Cuak’ Nampak Lelaki Beratur, Sekali Tahan Malu Rupanya Tersilap Masuk Tandas

‘Cuak’ Nampak Lelaki Beratur, Sekali Tahan Malu Rupanya Tersilap Masuk Tandas
Rasaflix

Sharing is caring!

Hakikatnya, setiap orang mesti pernah berdepan detik malu atau mengaibkan dalam hidup masing-masing. Malah, kejadian seperti ini juga bakal tinggalkan pengajaran serta kenangan buat diri sendiri. Situasi ini turut terjadi pada seorang gadis yang tersalah masuk tandas awam di sebuah stesen minyak.


BACA: Suami Teran Bini Jadi Bidan, Anak Buah Kantoikan Video Share Ke Group WhatsApp

‘Cuak’ ramai lelaki beratur depan pintu…gadis tahan malu, salah masuk tandas rupanya

Menerusi perkongsian di TikTok, sambil menunggu di dalam kereta @encik_bezza secara spontan telah merakam kejadian lawak rakannya. Apa yang melucukan sebaik sahaja gadis tersebut keluar dari tandas, dia ‘cuak’ melihat beberapa orang lelaki sedang beratur. Malu dengan kejadian tersebut, gadis berkenaan lantas berjalan dengan cepat masuk ke dalam kereta apabila dia menyedari tersalah masuk tandas jantina lain.


@encik_bezza

Drama spontan rekod tanpa sengaja…. Macam lah korg x pernah jadi mcm ni kan… sembang arhh… hehehehe🤭 #fypシ #funny #toilet

♬ Oh No – Kreepa

Pernah juga, keluar ramai lelaki dalam tandas…ia terjadi bila dah hujung sangat

Secara keseluruhannya, video berdurasi 15 saat itu telah meraih lebih 70 ribu tontonan. Bukan sahaja terhibur lihat paparan itu, malah rata-rata netizen turut mendedahkan bahawa pernah berdepan situasi cemas seperti gadis tersebut. Selain itu, mereka juga sempat menyatakan kejadian ini adalah hal yang biasa jika ‘hajat’ sudah kesampaian.


‘Cuak’ Nampak Lelaki Beratur, Sekali Tahan Malu Rupanya Tersilap Masuk Tandas

‘Cuak’ Nampak Lelaki Beratur, Sekali Tahan Malu Rupanya Tersilap Masuk Tandas

‘Cuak’ Nampak Lelaki Beratur, Sekali Tahan Malu Rupanya Tersilap Masuk Tandas

Sumber: TikTok @encik_bezza

Nak info lagi? Sertai Telegram Erin Sakura

Artikel ini disediakan oleh team Erin Sakura. Tak dibenarkan meniru isi kandungan atau mana-mana bahagian artikel termasuklah logo sewenang-wenangnya. Laporan copyright akan dikenakan.

‘Cuak’ Nampak Lelaki Beratur, Sekali Tahan Malu Rupanya Tersilap Masuk Tandas

Sharing is caring!

Youtube

Facebook

Telegram