Artis Berita Semasa Gambar Gaya Hidup Hiburan Inspirasi

“Another Race Queen, Jangan Ingat Awek Sopan Takleh Racing” -Coach Wany

“Another Race Queen, Jangan Ingat Awek Sopan Takleh Racing” -Coach Wany

Sharing is caring!

Baru-baru ini, beberapa selebriti melibatkan diri dalam perlumbaan anjuran Toyota, Toyota Gazoo Racing Musim ke-2 antaranya ialah Nabil Ahmad, Janna Nick, Shukri Yahaya dan ramai lagi. Perlumbaan tersebut terbahagi kepada 3 kategori iaitu Super Sporting Class, Sporting Class dan Promotional Class. Apa yang menarik perhatian adalah Khai Bahar dan Wany Hasrita muncul sebagai juara dan naib juara perlumbaan tersebut.

BACA:Β Nak Belikan Merz Yang Canggih, Ayah Taknak.. Tak Pandai Nak Tekan But4ng

Penyampaian trofiΒ 

https://www.instagram.com/p/Bwy5zy9AmWI/

Kemenangan itu telah dimaklumkan oleh Wany sendiri dalam IG miliknya.

Boleh cerita dekat cucu nanti

View this post on Instagram

Last race for Toyota Gazoo Racing Season 2 in Sepang wany dpt no 2!!! πŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰ . Terima kasih banyak2 @toyotamy pertama kali dlm hidup dpt berlumba mcm ni satu pengalaman yg bakal dicerita pd anak cucu cicit,(opah dulu last race menang dpt no 2 kat sepang, dpt naik podium. πŸ₯ˆ eh. eh.) . Thank you coach @shazlyfarith utk tunjuk ilmu yg tk terkira banyaknyaaaa dari wany kosong sampai lah ada sikit ilmu dlm racing ni. 😭 . Yg plg akan rindu, semorang yg turut race sama-sama dgn wany, team paling love! ❀️❀️❀️❀️ . Sekian saja dr wany for Toyota Gazoo Racing Season 2! Roger & Out! πŸŽπŸ’¨ . πŸ“Έ ; @matujek & @__nisaanisa__

A post shared by WH (@wanyhasrita) on

Wany dalam posting seterusnya memberikan penghargaan buat mereka yang banyak membantu sepanjang perlumbaan tersebut.

Tulang belakang di sebalik kejayaan Wany


Disebalik kelembut4n seorang wanita, Coach Shazly Farith turut kagum dan mengakui kehebatan yang telah dibuktikan Wany.

Jangan ingat awek sopan takleh racing

Foto lain sekitar perlumbaan

“Another Race Queen, Jangan Ingat Awek Sopan Takleh Racing” -Coach Wany

“Another Race Queen, Jangan Ingat Awek Sopan Takleh Racing” -Coach Wany

“Another Race Queen, Jangan Ingat Awek Sopan Takleh Racing” -Coach Wany

“Another Race Queen, Jangan Ingat Awek Sopan Takleh Racing” -Coach Wany


Berikut adalah video ketika Wani dan Khai bersaing untuk merebut tempat pertama dalam perlumbaan tersebut.

Saat akhir perlumbaanWani dan Khai

Keputusan akhir TGR-Promotion class

“Another Race Queen, Jangan Ingat Awek Sopan Takleh Racing” -Coach Wany

Sumber:IG Wany Hasrita,Ejay Omar,WanyKhai&Β Sartika


Nak cerita lagi? Sertai Telegram Erin Sakura di https://t.me/erinsakura

“Another Race Queen, Jangan Ingat Awek Sopan Takleh Racing” -Coach Wany

Sharing is caring!

Youtube

Facebook

Telegram