Viral

2 Hari Suami Struggle Pasang Basikal Anak, Pelik Mana Bini Simpan Duit Baki

Rasaflix

Sharing is caring!

Hakikatnya, sudah menjadi kewajipan bagi para suami menyediakan nafkah buat isteri serta anak-anak. Justeru itu, mereka akan usaha semampu yang boleh untuk membahagiakan keluarga tak kira dalam apa jua bentuk sekali pun.

BACA: Lukisan Anak Gempak Habis, Ayah Support Minat Siap Bagi Conteng Kereta

Masuk 2 hari baru settle…baca review 3 jam je dah boleh siap

Menerusi posting di Facebook, saudara Harez akhirnya berasa lega sebaik sahaja basikal yang dibeli isterinya siap dipasang setelah 2 hari. Jelasnya lagi, dia tidak menyangka review yang dibaca hanya mengambil masa 3 jam untuk dipasang namun sebaliknya lain pula yang jadi.

2 Hari Suami Struggle Pasang Basikal Anak, Pelik Mana Bini Simpan Duit Baki

2 Hari Suami Struggle Pasang Basikal Anak, Pelik Mana Bini Simpan Duit Baki

2 Hari Suami Struggle Pasang Basikal Anak, Pelik Mana Bini Simpan Duit Baki

Bagi bini RM400 beli basikal baru…bijak dia, duit baki senyap je

Terdahulu, tukang masak berkenaan beri duit sejumlah RM400 kepada isterinya bagi membeli basikal baru buat dua orang puteri mereka. Namun disebabkan mahu berjimat, si isteri telah membeli basikal yang perlu dipasang sendiri. Paling mengairankan dan lucu, sampai sekarang Harez masih belum dapat lagi baki duitnya tempoh hari.


2 Hari Suami Struggle Pasang Basikal Anak, Pelik Mana Bini Simpan Duit Baki

2 Hari Suami Struggle Pasang Basikal Anak, Pelik Mana Bini Simpan Duit Baki

2 Hari Suami Struggle Pasang Basikal Anak, Pelik Mana Bini Simpan Duit Baki

Lawanya basikal, tahniah ayah dah berjaya…bini nak jimat duit lelaki

Menjengah ke ruangan komen, rata-rata netizen teribur menyaksikan gelagat anak-beranak ni. Bukan sahaja berkongsi pengalaman masing-masing, mereka sempat bersimpati dengan keadaan lelaki tersebut. Selain itu, mereka turut memuji kegigihan si ayah demi anak-anak perempuannya.

2 Hari Suami Struggle Pasang Basikal Anak, Pelik Mana Bini Simpan Duit Baki

2 Hari Suami Struggle Pasang Basikal Anak, Pelik Mana Bini Simpan Duit Baki

2 Hari Suami Struggle Pasang Basikal Anak, Pelik Mana Bini Simpan Duit Baki

Sumber: Facebook Chefarez Bin Baharudin

Nak info lagi? Sertai Telegram Erin Sakura

Artikel ini disediakan oleh team Erin Sakura. Tak dibenarkan meniru isi kandungan atau mana-mana bahagian artikel termasuklah logo sewenang-wenangnya. Laporan copyright akan dikenakan.

2 Hari Suami Struggle Pasang Basikal Anak, Pelik Mana Bini Simpan Duit Baki

Sharing is caring!

Youtube

Facebook

Telegram