Erin Sakura
24.4K subscribers
10.3K photos
5.82K links
Portal Sosial Media Malaysia
Download Telegram
Tak Sedar Tertinggal Mak Di R&R, Mujur Ada Polis Siap Bagi Betik Nak Pujuk

Lepas ni dah boleh take note. Kalau mula-mula riuh tiba-tiba senyap je mesti ada benda tak kena. Kalau tak memusinglah kita jauh-jauh 😂😂😂. @erinsakura

Baca : https://pnews.space/?p=96607&utm_medium=Telegram&utm_source=Erin_Sakura_News
18 Tahun Sabar Menanti Zuriat, Suami & Keluarga Meraung Doktor Serahkan Bayi

Selagi seorang isteri tu ada rahim, yakinlah harinya akan tiba. Yang penting, suami kena support. Kalau ada orang perli, pertahankan isteri tu. 😊 @erinsakura

Baca : https://pnews.space/?p=96742&utm_medium=Telegram&utm_source=Erin_Sakura_News
😂😂😂
📷 HCL
Obses Sampai Aibkan Diri, Wanita Berlutut Agar Lelaki Berhenti Kejar Cintanya

Siapa je tak takut kalau dapat ayam mentah depan orang ramai kan? Yang bukan-bukan je 😨 Bunga bukan sekuntum bang, move on jelah🤣 @erinsakura

Baca : https://viralnewsupdates.com/?p=38531&utm_medium=Telegram&utm_source=Erin_Sakura_Viral_Network
Kalut Masuk Rumah, Dah Jauh Beraya Baru Sedar Terlupa Tutup Gas Panaskan Lauk

Inilah penting double check sebelum keluar, jenuh nak sental periuk kalau dah macam tu 😅 Siapa pernah kena situasi macam ni? @erinsakura

Baca : https://viralnewsupdates.com/?p=38324&utm_medium=Telegram&utm_source=Erin_Sakura_Viral_Network
😂😂

Credit: Mohd Fadli Salleh
🤔🤔

Kredit: Akuf Basri
Baby Lahir Sehari Lepas Suami Masuk Rekrut, Sebak Penantian 6 Bulan Berakhir

Sweet & terharunya tengok. 😭 6 bulan bukan tempoh yang singkat untuk mana-mana isteri, tapi anda berjaya lakukannya. 👏 @erinsakura

Baca : https://viralnewsupdates.com/?p=38378&utm_medium=Telegram&utm_source=Erin_Sakura_Viral_Network
Bini ckp mlm nk masak mee hailam..kena g beli brg..aku pn on la , biasa aku turun ..bini aku ckp xpe die turun sbb last time oder daun ketumbar aku bwk blk daun ketum..ha ok la layankan je..15 je tnggu sbb tutup jam 10mlm NAHH bil dia..
.
Saja nak tanya memang buat mee hailam mahal mcm ni ke ? asl aku rasa baik makan kedai je jimat..
.Ni kalau p awai sejam tadi xtaw apa lg dia angkut..
.Tips kepada smua kaum lelaki, jgn biarkan isteri anda shopping sorang2..

Kredit Daniel Firdaus
Hujung minggu ni balik kedah. Kemas2 barang arwah mak kami jumpa ni…
Maaf mak sebelum ni kami tak jumpa beg ni…

Kredit : Nor Azuana Masshar
😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭
Baru Terpisah 17 Hari, Adik Malu-Malu Sebelum Sebak Sebab Terlalu Rindu Abang

Awak-awal nampak macam relex je tak nak mengaku, last-last lain pula jadi. Sebak weh, nampak sangat betapa rapatnya mereka berdua 😢😢😢. @erinsakura

Baca : https://pnews.space/?p=97091&utm_medium=Telegram&utm_source=Erin_Sakura_News
Wajah Mirip 99%, Suami Nangis DNA Sahkan Anak Usia 2 Tahun Bukan Zuriat Kandung

Fuhhh mirip gila. Memang tak curiga apa-apalah cerita dia. Orang kata kalau dah layan & sayang macam anak sendiri, memang muka boleh mengikut. 😭 @erinsakura

Baca : https://pnews.space/?p=96772&utm_medium=Telegram&utm_source=Erin_Sakura_News
Dikira Cuma Gurau, Lelaki Terkesima 3 Ribu Orang Bawa Hantaran Rombongan Kahwin

Mana tak meriah kalau dah sekampung ikut sekali🥰 tapi kalau mampu apa salahnya kan😅 @erinsakura

Baca : https://viralnewsupdates.com/?p=38131&utm_medium=Telegram&utm_source=Erin_Sakura_Viral_Network