Erin Sakura
26.8K subscribers
7.22K photos
4K links
Portal Sosial Media Malaysia
Download Telegram
to view and join the conversation
🤣🤣🤣

Kredit : lawak.hahaha
Assalammualaikum...

Pihak Seposen ingin mengajak kawan-kawan untuk join group Telegram kami.

Group kami mengumpulkan cerita viral & trending yang berlaku di Malaysia dari pelbagai team media seperti Kisah Dunia & Erin Sakura.

Korang akan mendapat 20sen untuk SETIAP 50 orang yg pertama dan 10sen untuk SETIAP kawan seterusnya yang korang ajak di dalam group ini.

Di sini di sertakan tutorial tambah kawan & link group Telegram untuk rujukan korang.

Untuk melihat jumlah kawan & pendapatan, layari website kami.

Link Telegram Seposen : https://seposen.net/telegram

Website : https://seposen.net
(Penting! Website mesti di buka menggunakan pelayar google chrome.)
2 tarikh berbeza diambil pada masa 'peak hours' yang sama di CAC
Ramai dah lengkap dos vaksin dan kes nampak berkurangan, semoga bertambah baik dan kita akan hidup normal seperti biasa nanti..InsyaAllah, Kekal jaga SOP ya dan lengkapkan dose vaksin jika belum.. 😊
Setuju tak 😆

Credit:mOdO
[VIDEO] Muka Tahan Mengantuk Baca Berita, Netizen Risau Hawa Rizwana Overwork?

Tapi korang janganlah lupa, dia pun manusia biasa. Orang yang work from home pun boleh barai kadang-kadang, kan? @erinsakura

Baca : https://viralnewsupdates.com/?p=24190&utm_medium=Telegram&utm_source=Erin_Sakura_Viral_Network
[VIDEO] Tumpang Beli Makanan, Aunty Marah Pemuda Asyik Tanya Soalan Banyak Kali

Empat kali saja tanya nak pergi mana. Gila tak koyak aunty tu, penat dia nak menjawab. Hahahahaha @erinsakura

Baca : https://viralnewsupdates.com/?p=24191&utm_medium=Telegram&utm_source=Erin_Sakura_Viral_Network
Apa pndapat korg?

Kredit:ctjamil92
[VIDEO] Tak Sangka Oyen Pun Terjebak Scene 'Squid Game' -"Jangan Gerak Ekor Tu"

Dia punya feel sampai mata pun tak berkelip. Nak suruh kucing masuk jugaklah, mana tahu rezeki menang 45.6 billion won.😂 @erinsakura

Baca : https://viralnewsupdates.com/?p=24220&utm_medium=Telegram&utm_source=Erin_Sakura_Viral_Network
Banglo pun bolh sis 😂

Kredit:lawak pecah perut
Isteri Dr Say Bersalin 2 Kali Tanpa Berpantang-"What? Badan Nak Guna Lama Kot"

Nak pantang silakan. Yang penting jangan terlalu memaksa supaya badan ibu-ibu sentiasa cergas, sihat & ceria semasa dalam pantang. @erinsakura

Baca : https://viralnewsupdates.com/?p=24232&utm_medium=Telegram&utm_source=Erin_Sakura_Viral_Network
Lain mcm pelupa tu 😅😅

Kredit : WanUtama2
Teruja Nak Hiking Siap Menari, Baru Separuh Perjalanan Gadis Ini Hampir Pengsan

Mesti ada je yang macam ni kan? Sebelum hiking bukan main happy siap buat IG Story, tapi baru separuh jalan dah 'pancit' tak cukup nafas. @erinsakura

Baca : https://viralnewsupdates.com/?p=24242&utm_medium=Telegram&utm_source=Erin_Sakura_Viral_Network
Siap Bawa Balik Kampung, Gadis Terkilan Teman Lelaki Rupanya Tunangan Orang

Betullah orang kata don't judge book by its cover. Kadang muka baik pun boleh main kayu tiga. Hmm @erinsakura

Baca : https://viralnewsupdates.com/?p=24290&utm_medium=Telegram&utm_source=Erin_Sakura_Viral_Network
"Kami Bersaksi Segala Kebaikan Mak Di Dunia.."- Bacaan Talkin Anak Undang Sebak

Allahu mata masuk habuk, cekal & kuat betul hatinya. Kalau orang lain, nak sebut "Wahai Mak" pun tak mampu nak lafazkan sebab emosi sangat. 😭 @erinsakura

Baca : https://viralnewsupdates.com/?p=24289&utm_medium=Telegram&utm_source=Erin_Sakura_Viral_Network
Waa,jauh la berjalan camni..
Tahniah Izreen Azminda & Uda atas kelahiran baby boy 9.06 pagi tadi (21.9.2021). Izreen ucapkan terima kasih atas mereka yang mendoakan mereka berdua

📷 Ig Izreen Azminda
Assalammualaikum...

Pihak Seposen ingin mengajak kawan-kawan untuk join group Telegram kami.

Group kami mengumpulkan cerita viral & trending yang berlaku di Malaysia dari pelbagai team media seperti Kisah Dunia & Erin Sakura.

Korang akan mendapat 20sen untuk SETIAP 50 orang yg pertama dan 10sen untuk SETIAP kawan seterusnya yang korang ajak di dalam group ini.

Di sini di sertakan tutorial tambah kawan & link group Telegram untuk rujukan korang.

Untuk melihat jumlah kawan & pendapatan, layari website kami.

Link Telegram Seposen : https://seposen.net/telegram

Website : https://seposen.net
(Penting! Website mesti di buka menggunakan pelayar google chrome.)
Ermm..tula. banyak gambar entah ke mana.

Credit:Potrey & magmalaya
Mak Tercengang, Baru Lahir Beberapa Jam Bayi Pandemik Dah Mampu Angkat Kepala

Mungkin sebab 'work from home' kot, ibunya pun lebih tenang. So perkembangan anak pun lebih baik, ataupun sebenarnya lapar nak susu je. 🤣 @erinsakura

Baca : https://viralnewsupdates.com/?p=24323&utm_medium=Telegram&utm_source=Erin_Sakura_Viral_Network
Wahai adik yang berhenti sekolah ditingkatan 4 dan jadi pemes sebab TikTok…

Sini aku jelaskan sikit betapa pentingnya tamatkan sekolah sekurang kurangnya SPM… Kalau ada rezeki sambunglah belajar…

Aku sekolah sampai SPM saja disebabkan faktor dokumen x lengkap & kewangan keluarga yang terlalu sempit…

Kemahiran memang baik, tapi tanpa ilmu pendidikan ,kita ibarat perahu tanpa pendayung..

Sedih tengok generasi yang semakin membelakangkan pendidikan demi followers, konten & view.

Percayalah dik, suatu masa nanti kau akan faham apa yang ku maksudkan ni…

Negara kita perlukan generasi yang berilmu untuk lahirkan lebih ramai Doktor Pakar, Guru, Pensyarah, Peguam yang berkualiti dan macam2 lagi untuk generasi kita..

KEMAHIRAN ADALAH BONUS 🌹

JADILAH GENERASI YANG BERILMU ❤️

Credit: Sudihati M Yusi