Viral

[VIDEO] Suami Baru Habis Kuarantin, Isteri Teriak Baca Pregnancy Test Positif

[VIDEO] Suami Baru Habis Kuarantin, Isteri Teriak Baca Pregnancy Test Positif
Rasaflix

Sharing is caring!

Suami isteri mana yang tidak mahukan zuriat sendiri. Walau bagaimanapun, tidak semua cepat dikurniakan rezeki mendapat anak selepas berkahwin. Meskipun begitu, ia tidak mematahkan semangat untuk terus berusaha sehingga akhirnya mendapat perkhabaran gembira.


BACA: 5 Tahun Kahwin Tapi Tiada Anak, Terus Nangis Lepas Doktor Tunjuk Pregnant Test

Dua dua positive COVID-19 kena kuarantin..Cakap kat suami dah lama tak period

Menerusi beberapa perkongsian video di TikTok @massiew, dia sempat berkongsikan detik mendapat tahu bakal menjadi ibu setelah lama menanti. Wanita itu dan juga suami telah diuji apabila masing-masing dimasukkan ke pusat kuarantin selepas mendapat jangkitan wabak COVID-19. Sejurus keluar daripada tempat berkenaan, dia sempat memaklumkan kepada lelaki tersebut tentang dirinya yang sudah tidak datang haid selama sebulan lebih.

[VIDEO] Suami Baru Habis Kuarantin, Isteri Teriak Baca Pregnancy Test Positif

Buat pregnancy test..Tapi tak berani tengok result takut kecewa

Selepas 3 tahun usia perkahwinan, itu adalah pertama kali masalah tersebut berlaku. Lantas dia membuat keputusan untuk membeli alat pregnancy test. Sebelum solat berjemaah bersama si suami, wanita berkenaan sempat menguji terlebih dahulu namun belum berani untuk melihat hasilnya.


@massiew2

Part 1 : Kalau takde camne ? #fyp

♬ original sound – Massieww – Massieww

Tau positif terus tak berhenti keluar air mata..Macam tak percaya 3 tahun tunggu

Walau bagaimanapun, air matanya tidak henti mengalir apabila kit ujian menunjukkan tanda berbadan dua. Lantas dia menghulurkan pregnancy test berkenaan kepada suaminya sebelum mereka akhirnya sama-sama menangis. Mungkin masih merasa tidak percaya, wanita tersebut berkali-kali menyebut dirinya hamil kepada lelaki itu.


@massiew2

Reply to @anna.diyannaa allah itu sebaik baik perancang kan 🥺 #fyp

♬ original sound – Massieww – Massieww

Sumber: TikTok Massiew

Nak info lagi? Sertai Telegram Erin Sakura

Artikel ini disediakan oleh team Erin Sakura. Tak dibenarkan meniru isi kandungan atau mana-mana bahagian artikel termasuklah logo sewenang-wenangnya. Laporan copyright akan dikenakan.

[VIDEO] Suami Baru Habis Kuarantin, Isteri Teriak Baca Pregnancy Test Positif

Sharing is caring!

Youtube

Facebook

Telegram