Erin Sakura
Art is not a luxury, but a necessity.

[VIDEO] “Asal Gambar Screenshot Tu Nampak Macam Tangan Orang Tua?” – Ini Rupanya Jawapan Untuk Video Viral “Tangan Berhantu” Tu!

0 21

Baru-baru ini video viral “tangan berhantu” sudah tular di media sosial. Dalam video viral tersebut, ketika seorang bapa yang ingin mengangkat anaknya di tepi kolam itu tetapi ada tangan hantu yang memegang peha anaknya itu.

Soalan demi soalan yang ditanyakan oleh netizen juga membuatkan orang lain juga berasa ingin tahu milik siapakah tangan itu sebenarnya? Rata-rata netizen ada yang mempercayai tangan itu berhantu dan beberapa netizen juga ada yang tidak mahu mempercayainya.

BACA : [FOTO] “Saya Sedih Sebab Kena Share Big Boss Dengan Perempuan Lain” – Jasmin Hamid Kongsi Perasaan Naluri Seorang Ibu Jadi Perhatian!

Hantu air kot!

Terbaru, semua persoalan itu telah terjawab dalam satu video viral ini di laman Instagram. Dalam video tersebut, “tangan berhantu” yang dikatakan oleh netizen itu rupa-rupanya tangan seorang budak lelaki yang turut menyelamatkan seorang budak lelaki yang hampir lemas di video itu.

Tambahan pula, setelah netizen mengetahui cerita sebenar mengenai “tangan berhantu” tersebut, rupanya ada juga yang masih lagi membuat andaian bahawa “tangan berhantu” itu bukan milik budak lelaki dalam video itu.

Tapi kuku budak tu tak panjang

Asal gambar screenshot tu nampak macam tangan orang tua?

Kalau tengok betul2 kuku jari tu panjang tak macam jari budak2…

Mana yang sebenar-benarnya ini? Misterinya!

Sumber : himpunanbahanlawak

Comments
Loading...