Erin Sakura
Art is not a luxury, but a necessity.

“Tengah Nyenyak Tidur Rasa Ada Tangan Orang Menjalar Dekat…” – Gadis Trauma Tak Sudah, Budak Ni Bikin Netizen Panas

0 33

Kanak-kanak yang berumur 12 tahun dan kebawah ini selalunya baru ingin berjinak-jinak dengan keadaan dan suasana di alam realiti. Mengikut tahap pemikiran kanak-kanak ini juga perlu ada bimbingan serta sokongan moral bagi memudahkan mereka meneroka setiap sudut untuk sesi pembelajarannya. Namun, terjadi disebaliknya pula apabila menerusi satu luahan hati di Facebook dari seorang gadis telah dinoda oleh seorang kanak-kanak lelaki, ketika si gadis tidur nyenyak di dalam sebuah bas.

BACA : “Saya Tak Makan Folic Acid, Anak Sulong Saya Jadi..”-Gadis Farmasi Kongsi Tips Terbaik Buat Ibu Mengandung

Tengah nyenyak tidur rasa ada tangan orang menjalar dekat…

Nampak dia tengah terjenguk2…

Menerusi video di laman Facebook, si gadis masih mempunyai perasaan tidak puas hatinya setelah maruahnya dicalarkan. Terus sahaja si gadis berjumpa dengan kakak kepada budak yang telah merabanya itu.

Adik dia umur berapa…

Tambahan pula, si gadis turut berkongsi gambar di Facebook nya itu mengenai tempat kejadian. Dia menerangkan dimana sebenarnya bahagian posisi budak itu duduk. Kini dengan jumlah perkongsian sebanyak 587, rata-rata netizen geram dengan budak umur 12 tahun itu dek kerana tindakan berani mengambil kesempatan terhadap gadis tersebut.

Cuba bayangkan sat dia punya berani…

Nie budak nie…

Budak2 sekarang tak makan penampor…

Tak boleh di biar budak macam ni…

Bukak laman web yang bukan2 kat internet, tu antara punca dia

Sumber : cik.mataharilah

Comments
Loading...