Erin Sakura
Art is not a luxury, but a necessity.

“Tak Kan Hanya Satu Kesilapan…” – Suami Offshore Balik Terus Minta Cerai, Netizen Sebak Dengar Cerita Kakak Ni

0 77

Mahligai cinta yang diterbitkan sejak awal oleh pasangan suami isteri perlu dikekalkan sehingga ke hari tua. Supaya perkara sebegini boleh dijadikan contoh untuk anak, cucu dan cicit anda nanti. Akan tetapi, kisah perit di laman Twitter ini berlainan sedikit apabila seorang isteri dikecewakan tanpa ‘bunyi’ setelah suaminya curang main kayu tiga.

Selain itu, kisah si isteri atau digelar sebagai kakak ini diceritakan semula oleh pemilik Twitter yang bernama Zira, rakan sekerja. Selalunya si suami ini apabila pulang ke rumah, dia akan memberikan kasih sayang sepenuh hati kepada isterinya itu.

BACA : “Nyaris tak kena panah petir” – Syafiq Kyle Dan Elizabeth Tan Romantis Atas Kapal, Terima Kecaman Netizen

Kakak tu dilayan bak puteri…

Kelakuan suami dia dah macam lain la sikit…

Tambahan pula, climax cerita ini apabila si suami pergi semula ke Labuan dengan tujuan untuk menguruskan perkara yang perlu diselesaikannya.

Bawa balik surat cerai dan masa tu…

Bukan dia tak cuba, dia dah cuba….

Kisah yang memilukan ini peroleh 1,287 retweets. Rata-rata netizen turut bersedih akan cerita perit kakak ini. Sungguh benar cerita sebegini boleh terkesan hati buat para wanita diluar sana, lebih-lebih lagi, yang pernah lalui kes suami curang dengan seorang isteri yang setia dengannya.

Bergetar hati ni dengar apatah lagi yang lalui kan?

Jika kita diuji sama, entah kita mampu lalui atau tidak

Sumber : thenurazira

Comments
Loading...