Erin Sakura
Art is not a luxury, but a necessity.

“R*gol Baby Dapat Ape?” – Lelaki Dipercayai Perkosa Bayi Dikecam Netizen

0 51

Apabila mendengar sahaja perkataan perkosa mahupun mer*gol, sudah pasti ramai yang tidak suka dengan kelakuan tersebut. Perbuatan keji itu juga akan merosakkan mental dan juga fizikal dalam diri pemangsa itu sendiri pada masa yang akan datang.

Namun, menerusi gambar di laman Instagram, seorang bapa dari Mexico yang dikenali sebagai Patricio Medina, telah melakukan perkara yang boleh membuatkan seluruh dunia marah akan kelakuan jijiknya itu.

BACA : “Kurang Ajo…Depan Orang Tua Jalan Tegak Badan..” –  Adat Melayu Diperlekeh, Lelaki Ini Terima Kecaman Netizen

Dalam gambar diatas adalah muka Medina. Sebelum sesi perbicaraannya di mahkamah, Medina secara tidak sengaja telah membuka kisah sebenar tersebut kepada seorang ahli banduan dipenjara. Medina berkelakuan tidak senonoh itu kerana dia telah mengambil syabu iaitu sejenis dadah yang dikira bahaya juga. Hanya kerana penangan dadah itu, Medina ingin memuaskan nafsunya sekaligus telah merosakkan tulang rusuk dan mematahkan kaki seorang bayi yang baru lahir.

Selain itu, pihak mahkamah telah memutuskan pendakwaan terhadap ibu kepada bayi, Lisa Montoya, kerana telah mengabaikan serta membahayakan kanak-kanak terbabit. Akan tetapi, anak mereka berdua kini telah berusia 4 tahun dan selamat berada ditangan orang yang mampu menyayangi budak tersebut.

Kebanyakkan respon yang diberi oleh netizen sudah tentu negatif dek kerana perbuatan lelaki tersebut. Mana tidaknya, bayi yang baru sahaja yang ingin mengenali dunia terus ditenggelami dengan masa lampau.

Kau la manusia paling rakus aku pernah lihat

Badan besaq otak kosong

Ko ni gila la jantan

Sumber : mstaronlineofficial

Comments
Loading...