Erin Sakura
Art is not a luxury, but a necessity.

“Nyaris tak kena panah petir” – Syafiq Kyle Dan Elizabeth Tan Romantis Atas Kapal, Terima Kecaman Netizen

0 395

Kisah romantis diatas kapal besar diantara Jack dan Rose dalam cerita Titanic hangat di perkatakan terutama apabila lagak Jack dan Rose berada dihujung penjuru atas kapal sambil menikmati hembusan angin yang sepoi-sepoi telah membuatkan cerita itu popular sehingga kini. Menerusi video di laman Instagram, Syafiq Kyle dan juga Elizabeth Tan seakan-akan meniru aksi dalam cerita tersebut ketika melakukan sesi penggambaran di Langkawi.

BACA : “Apabila Kaum Wanita Dijagung Jaggungkan..” – Sebab Scammer ‘S*ngap’, Gadis Ini Terpaksa Buka Cerita Sampai Netizen Jadi Resah

Keadaan cuaca dalam video tersebut seperti awan mendung sedang berkumpul untuk tunggu hujan nak turun. Manakala, Elizabeth dan Syafiq masih tegar lagi untuk melakukan sesi penggambaran mereka diatas kapal itu. Melalui video Instagram itu juga, Elizabeth kelihatan seperti mahu terjatuh tetapi beliau menggunakan tangannya untuk berpaut pada lengan Syafiq.

Rata-rata netizen memberi respon yang negatif berbaur kecaman terhadap Elizabeth dan Syafiq kerana kelakuan mereka dianggap ‘tidak manis’.

Sweet sangat, macam gula minta kena siram dengan air panas

Dok ber*men, tengok petir pon menyambar

Kang tak pasal Tok Adi pulak kena uruskan jenazah kau…

Nyaris tak kena panah petir

Ingat cite Titanic tadi

Nyaris tak kena panah petir

Sumber : rotikaya dan elizabethtsm

Comments
Loading...