Erin Sakura
Art is not a luxury, but a necessity.

“Kini Ku Yakin Suara Ku Lagi Sedap…” – Netizen Terpukau Dengan Bakat Nyanyian Abang ‘Doktor Sedap’

0 46

Kebanyakkan netizen yang menonton rancangan televisyen I Can See Your Voice itu semestinya menunggu debaran siapakah penyanyi sebenar, peserta, yang bakal berduet bersama penyanyi tempatan yang terpilih. Sudah menjadi lumrah peraturan yang diberikan oleh rancangan itu, tidak kira kalah atau menang para peserta yang telah terpilih diatas pentas tersebut perlu mengeluarkan suara mereka. Namun, menerusi video di laman Instagram, suara nyanyian seorang peserta terbabit telah mengejutkan semua para mendengar.

BACA : “Saya Tak Makan Folic Acid, Anak Sulong Saya Jadi..” – Gadis Farmasi Kongsi Tips Terbaik Buat Ibu Mengandung

Iman Abang Makin Nipis…

Melalui video tersebut, para pendengar berasa geli hati setelah mendengar nyanyian dari seorang peserta lelaki itu, Doktor Sedap, termasuk Jihan, pelawak, turut gelak terbahak-bahak. Selain itu, Shuk Joras sekaligus membuat para pendengar dalam video itu terhibur dengan ayat jenaka yang dibuatnya, “Iman Abang Makin Nipis..”.

Akan tetapi, Altimate bernasib baik tidak memilih Doktor Sedap untuk berduet bersama-sama di atas pentas tersebut. Rata-rata netizen juga terhibur apabila mendengar suara sebenar Doktor Sedap itu. Respon netizen juga mengatakan dia kelihatan begitu yakin menyanyikan lagu Aiman Tino, Ku Sesat Dalam Rindu.

Penghibur terbaik..hahaha

Asal confident gila weh dia nyanyi

YaAllah sumpah kelakar…

Aku terasa macam hidup aku lepasni murung je

Kini ku yakin suara ku lagi sedap

Sumber : senangterhibur

Comments
Loading...