Erin Sakura
Art is not a luxury, but a necessity.

“Kena Siasat Betul2 Mana Tahu Ada Udang Di Sebalik…” – Dari Mangsa Lemas, Terus Jadi Suspek Kini Netizen Keliru

0 625

Anda sudah pasti pernah mendengar tentang kepergiaan tiga beranak dibawa arus sungai yang deras bukan? Cerita tentang mereka kini masih baru malah pihak mahkamah juga telah memutuskan ingin membuka kes ini lagi hanya kerana menerusi video di laman Instagram, baru-baru ini hangat diperkatakan bahawa anak sulong, Mohd Zali, kepada Baharom, mangsa arus sungai, yang disyaki pernah menjadi mangsa lemas itu telah dikesan oleh polis.

BACA : “Cakap Kat Mak Kau Sila Bersyukur Dapat Menantu..” – Mak Pak Lelaki Ni Tak Suka Bini ‘Hodoh’

Dalam video tersebut, sepertinya Zali, suspek, yang berumur 37 tahun itu sedang duduk manakala ada suara seorang lelaki turut menerangkan hal ‘sebenar’ yang berlaku. Lelaki yang bersuara itu mengatakan Zali tidak mempunyai kredit untuk membuat panggilan.

Tambahan pula, difahamkan juga suspek tersebut merupakan seorang penganggur. Serta suspek akan direman bermula pada hari ini selama 4 hari bagi membantu kes tersebut. Rata-rata netizen masih lagi samar-samar dan keliru dengan apa yang telah berlaku sebenarnya tentang kes itu sehinggakan mereka membuat andaian sendiri.

Kalau betul credit dia habis…

Kena chek ni…

Ouh kiranya dia ni suspek…

Mencuriga..

Kita tak tahu apa yang dia dah lalui…

Sumber : kosmo_online

Comments
Loading...