Erin Sakura
Art is not a luxury, but a necessity.

[FOTO] “Saya Sedih Sebab Kena Share Big Boss Dengan Perempuan Lain” – Jasmin Hamid Kongsi Perasaan Naluri Seorang Ibu Jadi Perhatian!

0 905

Siapa yang tidak mengenali Jasmin Hamid ini bukan? Seorang pelakon Senior dikenali ramai sejak tahun 90-an lagi. Beliau juga pernah memenangi Pelakon Wanita Terbaik  Anugerah Skrin 1997. Walaupun beliau seorang ibu tunggal, namun wajahnya persis anak dara!

BACA : [FOTO] “Hubungan Kami Gagal, Jodoh Tak Panjang” – Zulin Kongsi Luahan Hatinya Buat Netizen Turut Sebak!

Sejurus seorang anak dilahirkan di muka bumi ini, maka si ibu sudah pasti mempunyai naluri hati yang murni terhadap anaknya. Terbaru, begitu juga dengan Jasmin yang tidak pernah lekang untuk meluangkan masa bersama anak-anaknya itu dan memuat naik gambar anaknya, Ian Haziq, di laman Instagramnya.

Tambahan pula, Jasmin telah meletakkan kapsyen statusnya di gambar tersebut bahawa perasaan beliau amat sukar untuk melepaskan Big Boss iaitu anak lelakinya. Namun, beliau sedar anaknya itu semakin lama semakin membesar dan turut berkeinginan untuk mempunyai kehidupannya sendiri.

Perasaan ibu-ibu uols…

Kebanyakkannya komen-komen di gambar Instagram tersebut telah memberikan respon yang berkait rapat dengan naluri seorang ibu.

Cemburu dihati tu ada..sebab kita ibu dia

Sedangkan di blue tick je pun da terasa hati kak…

Takut anak di bawa lari oleh perempuan lain…

Mana tidaknya, ibu yang menjaga anak-anaknya dari kecil itu pun sudah pasti akan terasa bila anaknya tiada disisi.

Sumber : jasminhamidjh

Comments
Loading...