Erin Sakura
Art is not a luxury, but a necessity.

[FOTO] “Hubungan Kami Gagal, Jodoh Tak Panjang” – Zulin Kongsi Luahan Hatinya Buat Netizen Turut Sebak!

0 3,237

Baru-baru ini Zulin Aziz pernah berkongsi perancangan beliau untuk berumahtangga bersama jejaka yang dikenali sejak tahun lalu kepada netizen di Instagram. Di Kapsyen statusnya, beliau mengharap segala persiapan dan majlisnya itu dipermudahkan segala hendakNYA.

Netizen pada ketika itu turut mengucapkan tahniah kepada Zulin dan juga bakal pasangannya!

BACA : [VIDEO] “Pengaruh Tahap Terok Dah Ni” – Perempuan Cantik Main Tembak-Tembak Jadi Perhatian!

Gimik pun bukan, sekadar persiapan

Waaa.. patut Zulin struggle nak kuruskan badan eh?

Namun, semua yang nampak indah, habis semua hancur hanya disebabkan sesuatu perkara yang tidak baik itu muncul dengan tiba-tibanya. Terkini, Zulin baru sahaja meluahkan rasanya sekali lagi bahawa hatinya telah hancur apabila majlisnya tidak dapat dilangsungkan.

Hati perempuan mana yang tidak hancur berderai jika “masjid yang bakal dibina” itu sudah musnah. Sekaligus, pasti keluarga Zulin akan menanggung malu.

Hubungan kami gagal, jodoh tak panjang…

Tambahan pula, dalam persiapan majlisnya itu, Zulin telah menyelitkan sedikit kejutan iaitu lagu khas yang diciptanya buat bakal suaminya itu. Namun, Zulin kesal dengan apa yang telah diusahakan.

Jadi lagu yang dah cipta penat tu untuk apa?

Akan tetapi, Zulin telah menganggap semua kejadian yang berlaku pasti ada hikmah disebaliknya sebagai satu sudut kejayaan beliau.

Saya cuba menjadikan kegagalan ini…

Rata-rata netizen juga terkilan dengan apa yang berlaku terhadap Zulin. Mereka turut memberi respon kata semangat buat Zulin.

Stay strong.. we plan.. and Allah has a better plan

5 years you will be ok sis Zulin

Zulin Aziz beratnya dugaan…

Sumber : zulinaziz

Comments
Loading...