Erin Sakura
Art is not a luxury, but a necessity.

“RM200K! Semalam… Pergh” – Neelofa Tayang Bilik Tidur Mewah Bikin Netizen Cemburu Habis

0 109

Sudah pasti ramai yang mahukan bilik idaman menjadi kenyataan. Namun, disebabkan kekangan dengan masalah wang ringgit, hasrat untuk memiliki bilik mewah yang ekslusif seperti bilik hotel bertaraf 10 bintang sudah tentu amat sukar untuk dapatkannya. Akan tetapi, menerusi gambar yang tular di Instagram, Neelofa telah menginap di sebuah resort yang bertaraf dunia itu di Conrad Maldives Rangali Island.

BACA : [VIDEO] “Idea Yang Bijak…” – Nenek ‘Rare’ Pakai Touch ‘n Go Pemukul Lalat Jadi Perhatian Ramai

Dalam gambar tersebut, kelihatan seperti bilik ekslusif Neelofa itu berada di dasar laut biru yang dikelilingi pelbagai spesis haiwan hidup. Nama tempat mewah di pulau tersebut adalah The Muraka. Tambahan pula, Neelofa telah mengenakan pakaian uniknya berwarna jingga. Malah, posisi di atas katilnya itu seperti beliau sedang menikmati keindahan dalam bilik tersebut. Neelofa turut mengatakan bahawa menginap di bilik mewah itu adalah pengalaman sekali seumur hidupnya.

This is definitely a once-in-a-lifetime experience!

 

Melalui video Insta Story, Neelofa telah merakam setiap sudut yang ada dalam bilik tersebut. Rata-rata netizen mengatakan Neelofa bertuah kerana pengalaman yang beliau miliki kini sebenarnya idaman setiap orang sebenarnya.

50,000 usd per night! Pergh..

Bestnya rasa sejuk puls tenang je

You’re so lucky lofa!

Sumber : Noor Neelofa

Comments
Loading...